Caféen er åben igen: Caféleder Gitte glæder sig til at servere mad og oplevelser

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på google
Del på email

Torsdag 6. maj kunne caféen i hallen slå dørene op igen efter mange måneders nedlukning. Bag disken står Gitte Almind. Hun er leder af caféen, der forpagtes af Kvickly i Jyllingecentret. Gitte Almind er den helt rette til jobbet; hun har boet i Jyllinge siden 1973 og har været en del af foreningslivet stort set lige så længe.

”I familien plejer vi at joke med, at jeg havde en seng nede i hallen,” smiler Gitte Almind, der udover sit store lokale foreningsengagement også har været ansat på Poplen og Jyllinge Skole. Og nu langer hun altså mad, gode oplevelser og smil over disken i hallen.

“Sammen med Benjamin, der er varehuschef i Kvickly i centret, vil jeg og caféen tilbyde tre ting; mad, musik og sport. Vi skal være et samlingssted for hele Jyllinge – ikke kun de faste brugere af hallen,” fortæller Gitte Almind og fortsætter:

“Vi skal være leveringsdygtige i god, sund mad med et konkurrencedygtigt prisniveau, men vi vil også gerne arrangere koncerter – både store i hallen og mere intime på den lille scene – og tv-transmitterede sportsoplevelser. Det kan være landskampe i håndbold og fodbold, champions league, Formel 1-søndage eller andet”.

Gitte Almind synes, at caféen er kommet ualmindeligt godt fra start. Der har været pæne besøgstal, stor opbakning og mange positive tilkendegivelser. Hun glæder sig til at se endnu flere gæster i caféen.

Halinspektør Claus Larsen deler både Gitte Alminds glæde og hendes forventninger.

“Det er virkelig dejligt at se caféen være åben igen. Lige siden vi tegnede hele dette halkompleks og så det blive til, har vi drømt om at blive et sportsligt, kulturelt og socialt samlingspunkt i byen. Med aftalen om at Kvickly skal være forpagter og med ansættelsen af Gitte, som jeg tror, at alle i det lokale foreningsliv kender, er vi kommet den drøm et meget stort skridt nærmere,” siger han.

Det sker