Claus Larsen – 10 år som halinspektør

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på google
Del på email

Når kalenderen runder 1. april er det præcis 10 år siden, at Claus Larsen tiltrådte som halinspektør i Jyllinge Hallerne. Med sin fortid som mangeårig formand for JGI var han en oplagt kandidat, da stillingen blev slået op.

”Det har været 10 meget intense og begivenhedsrige år,” fortæller Claus Larsen. Da han tiltrådte stillingen, var det med ansvaret for det gamle idrætsanlæg, der som bekendt gik op i flammer i sommeren 2014.

”Den brand er klart det værste, der er sket for mig i mine 10 år som formand. Det var jo nærmest et traume,” siger Claus Larsen og fortsætter:

”Først var der den voldsomme brand, så var der hele efterspillet med forsikringen og så var der etableringen og byggeriet af det nye, moderne idrætsanlæg. Det var godt nok hektisk, men spændende og utroligt lærerigt.”

I dag fremstår Jyllinge Hallerne som et af områdets mest moderne idrætsanlæg med haller, svømmehal, selskabslokaler, café, fitnesscenter og meget, meget mere. Dét glæder Claus Larsen.

”Man kan sige, at der ud af asken efter den voldsomme brand voksede et meget, meget flot anlæg, som vi alle kan være meget stolte af. Lige nu – med pandemien – er det naturligvis begrænset med brugen af hallerne, men jeg glæder mig så meget til, at vi på den anden side kan sige velkommen tilbage til alle vores glade brugere. Dét er noget af det, jeg bedst kan lide ved at være halinspektør; det daglige møde med alle de lokale, der altid kommer og er glade og imødekommende,” siger Claus Larsen, der ved siden af sit daglige virke som halinspektør også er medlem af Roskilde Byråd for Socialdemokratiet og formand for kommunens kultur- og idrætsudvalg.

Både som kulturudvalgsformand og som halinspektør glæder han sig til at den planlagte skaterpark i Jyllinge står færdig.

”Med alle vores indendørs tilbud og Kvickly som den nye forpagter af caféen er vi godt på vej mod drømmen om at gøre hallen til et kulturelt, socialt og sportsligt centrum i byen. Og når skaterparken er klar vil der for alvor også være liv i området mellem halanlægget og byparken. Det glæder jeg mig meget til,” slutter Claus Larsen, der glæder sig til mange flere år som anlæggets halinspektør.

”Fra bestyrelsen side skal lyde et stort tillykke til Claus med de første 10 år som halinspektør,” siger hallernes formand, John Petersson. Han fortsætter:

”Claus har spillet en central rolle for udviklingen af Jyllingehallerne igennem de seneste 10 år, og særligt indsatsen både i forbindelse med branden, men også den efterfølgende opbygning vil bestyrelsen gerne takke for. Som Claus selv udtrykker det, så glæder vi også til genåbningen, hvor vi skal vise borgerne at Jyllingehallerne er godt på vej mod drømmen om at gøre hallen til et kulturelt, socialt og sportsligt centrum i byen.”

På grund af de herskende pandemiske omstændigheder vil der ikke for nuværende være nogen fysisk markering af Claus Larsens jubilæum.

Det sker

Rekordflot Stafet for Livet

Lørdag 29. og søndag 30. maj blev det løbet Stafet for Livet over hele landet. I Jyllinge dannede hallerne rammen om JGI’s