Julegus tre søndage i december

Søndage i december handler om adventsgaver og adventslys – men også om velvære. Derfor arrangerer Jyllinge Svømmehal julegus og svømning tre gange i december; søndag 4. december, søndag 11. december og søndag 18. december.

Tilbuddet er for alle over 16 år og koster entrébilletten til svømmehallen plus 20 kroner ekstra for gusen. Man kan forhåndstilmelde sig ved at skrive til Unni på unni@jyllingehallerne.dk.

På de tre søndage vil der være julegus fire gange – klokken 16, 16.30, 17 og 17.30. Der er plads til fem-seks personer pr. gang. Saunagusen tager 12 minutter, og der er naturligvis adgang til bassinerne både før og efter.

Omklædningen vil denne dag foregå i kælderens omklædningsrum for både herrer og damer. Medbring gerne håndklæde/kåbe og evt. indendørs sko til turen op af kælderen. Herresaunaen benyttes som fælles sauna til fri afbenyttelse af begge køn med badetøj på.

Fælles saunagus vil blive afholdt i damesaunaen med badetøj på.

Det sker

Nye ansigter i bestyrelsen

Der er kommet nye ansigter i bestyrelsen for Jyllingehallerne. Du kan finde kontaktoplysninger på dem her. Samme sted kan du også finde