Når vi må igen: Kvickly ny forpagter af caféen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på google
Del på email

Når smittetrykket er på retur og restriktionerne er løftet, vil Kvickly være klar som ny forpagter af caféen i hallen.

”Det er noget, vi har været interesseret i meget længe,” fortæller Benjamin Knudsen, der er varehusdirektør i Kvickly i Jyllingecentret og som torsdag aften satte den ene af to underskrifter på aftalen. Den anden satte formanden for Jyllingehallerne, John Petersson.

Med aftalen åbner der sig nye muligheder, ikke bare for caféen, hallen og de lokale foreninger, men også for Jyllinges borgere, siger John Petersson.

”Siden indvielsen af det nye, supermoderne halkompleks har ambitionen været at gøre området – både inde og ude – til et sportsligt, kulturelt og socialt samlingspunkt i byen. Med aftalen med Kvickly er vi kommet dette et meget stort skridt nærmere,” siger John Petersson og fortsætter:

”Vi ved, at der kommer til at være en tæt dialog mellem den nye forpagter på den ene side og brugerne, hallen og foreningerne på den anden side. Den dialog er vi sikre på bliver frugtbar og den glæder vi os meget til.”

Benjamin Knudsen har også store ambitioner og drømme på egne og hallernes vegne.

”Det er i øjeblikket en speciel tid med nedlukninger og restriktioner, men på den anden side af alt dette vil vi kunne tilbyde varieret mad og menuer til meget, meget favorable priser. Det er en af de store fordele ved at være et stort supermarked i en by som Jyllinge,” siger han og fortsætter:

”Vi er en lokal og lokalt ejet brugsforening og har altid været meget engageret i det lokale liv, eksempelvis idrætslivet og Jyllinge Festivalen. At blive forpagter af sportscaféen i Jyllingehallerne kan ses i klar forlængelse af det lokale engagement og er noget, vi ser meget frem til.”

”Vi vil ikke bare holde åbent, når der er aktivitet i hallen, vi vil også se nærmere på muligheden for at arrangere forskellige større arrangementer, eksempelvis storskærme ved de store håndbold- eller fodboldslutrunder eller når der er Champions League-aftner. Hallen er jo bygget til arrangementer som dette, bare se på hele området omkring caféen og det, jeg kalder Den Spanske Trappe, hvor der er masser af plads at sidde på. Jeg forestiller mig også, at det store område udenfor hallen kan bruges i de lune måneder til eksempelvis grill-arrangementer,” siger Benjamin Knudsen.

Det sker