Lad der blive lys over vand

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Der er kommet nyt lys i svømmehallen, og med det er der er tale om en regulær win-win situation for hallen og for brugerne.

”De nye lamper er mere driftsikre og meget, meget mere energibesparende end de gamle armaturer,” fortæller halinspektør Claus Larsen. Både han, det øvrige personale i hallen og brugerne havde konstateret, hvordan de gamle armaturer én for én satte ud.

”Det har været vigtigt for os at finde en ny løsning, der både var langtidsholdbar, men også meget mere økonomisk og klimamæssigt bæredygtig. Dét har vi fundet hos DBS Lys,” siger halinspektør Claus Larsen.

Opgaven blev betroet til belysningskonsulent Carsten Jacobsen fra DBS Lys – og løsningen blev ni lamper langs hver væg, 18 i alt. Tidligere var der 17 armaturer langs hver væg – og altså 34 i alt. De nye lamper kører med 84 watt, mens de gamle armaturer kørte med 250 watt.

”Så der er jo tale om en tydelig forbedring,” fortæller Carsten Jacobsen, ”Lamperne er fra Phillips og en del af Gentlespace-serien. De er skabt til at sidde i svømmehaller med det luftmiljø, der er i hallerne. Vi har fem års produktgaranti, men hver lampe er garanteret 50.000 timers brændetid.”

Det sker