Et moderne anlæg – for alle

Jyllingehallerne er et moderne idræts-, motions- og svømmecenter i hjertet af fjordbyen Jyllinge – tæt på de store færdselsårer, offentlig trafik og et veludbygget butikscenter.

Vi har haller og sportsfaciliteter til alle formål – og til alle; topatleterne, motionisterne, børnene, de unge og de modne. Håndbold, indendørs fodbold, badminton, unicykler, kickboxing, svømning, fitness, volleyball – for blot at nævne nogle af de mange discipliner, der kan dyrkes i det topmoderne anlæg.

Vi har også klublokaler og selskabslokaler, der kan bookes her. »

Mad og drikke må nydes i Jyllingehallerne, bare du sørger for at rydde godt op efter dig.

Ellers er vores sportscafé åben. Læs mere om den her. »

 

Historien kort

Den første Jyllingehal blev indviet i 1971 og blev til på baggrund af lokalt, frivilligt arbejde – og lokale donationer.

Der blev blandt andet solgt andelsbeviser af 100 kroner, og da det viste sig ikke at være nok, blev der arrangeret i alt 11 byfester, hvis overskud gik til byggeriet af hallen. I alt blev der samlet én millioner kroner sammen, hvilket svarer til 8,5 millioner kroner i nutidens penge.

Den officielle indvielse fandt sted 28. august 1971, og da den ene hal var færdig, gik man i gang med den anden. Og nu, hvor man var i gang, så etablerede man også svømmehallen. Pengene til svømmehallen blev blandt andet rejst ved at sælge fliser til 100 kroner stykket. De fliser kan man stadig se den dag i dag under svømmehallens vand. Der blev solgt i alt 490 fliser.

Det nye moderne halkompleks har ikke så mange år på bagen – og blev til baggrund af en lokal katastrofe.
9. juli 2014 kl. 17.43 gik alarmen hos det lokale brandvæsen – der var ild i taget på Jyllingehallen. Ilden bredte sig voldsomt og betød, at de to haller udbrændte og svømmehallen blev stærkt sodskadet. Genopbygningen tog flere år – men til gengæld fik vi et smukt, moderne idrætsanlæg.

Magasinet Jyllinge har skrevet en større artikel om hallernes historie. Den kan du læse her. »

Hallerne har også lavet særlige udgivelser i forbindelse med deres 40 års jubilæum og 25 års jubilæum.

Der findes også en reportage fra den dramatiske brand. Den kan du læse her. »

I anden udgave af Magasinet Jyllinge tog vi pulsen på hallen, foreningslivet og de unge. Det skete med denne artikel. “Der bliver ikke ændret noget, hvis der ikke er nogen, der gør noget“. »

Om Jyllingehallerne