Rekordflot Stafet for Livet

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på google
Del på email

Lørdag 29. og søndag 30. maj blev det løbet Stafet for Livet over hele landet. I Jyllinge dannede hallerne rammen om JGI’s stafet – og det blev en stafet, der slog alle rekorder.

Der blev i alt løbet 3264 runder, hvilket svarer til svimlende 1.088 kilometer – og en samlet indsamling på over 50.00 kroner. Tillykke og stor respekt herfra.

Stafet For Livet er et døgn, hvor der over hele landet sættes fokus på kræftsagen og på det at kæmpe sammen og fejre livet sammen. Stafet for livet er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Man kan læse meget mere her.

JGI har deltaget i flere år i de arrangementer, der hører under Stafet for Livet Roskilde, men på grund af covid-pandemien blev Stafet for Livet aflyst sidste år – og i år gjorde man det anderledes end før covid19 ud fra devisen om, at det er bedre at gøre noget end ingenting.

Stafetterne varede 24 timer med start kl. 12 lørdag og slutning søndag. Ved Jyllinge Hallerne var der tre ruter at vælge imellem; én på 330 meter, én på én kilometer og én, der svingede forbi fjorden og var på 1,4 kilometer. Der var i løbet af lørdag eftermiddag og aften levende musik og taler.

“Der vil ikke være musik i løbet af natten,” understreger Karin Klausen, der hér en uges tid inden stafetten har registreret 50 medlemmer, men som også forventer flere.

“Vi plejer at være omkring 80-85 deltagere, så jeg regner bestemt med at der kommer flere i dagene op til stafetten,” fortæller hun.

Du kan læse mere om JGI’s stafet her – og kontakte JGI og Karin Klausen på stafet@jgi-gymnastik.dk.

 

Det sker