Stor opbakning til skaterbane

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på google
Del på email

Sensommervejret viste sig fra sin bedste side og børn, unge og voksne fra Jyllinge var piblet frem, da der onsdag 24. september blev holdt det første møde om planerne om en skaterbane i Jyllinge.

“Det er fantastisk at se så mange, der er mødt op og som vil dette projekt,” sagde Claus Larsen, der både er halinspektør i Jyllingehallerne og formand for Roskilde Kommunes kulturudvalg, “Det er alfa og omega for projektets gennemførelse, at der er lokal opbakning – ikke bare fra de voksne, men også fra byens børn og unge. Det er virkelig dejligt at se, at alle aldersgrupper er repræsenteret i dag”.

Udover Claus Larsen, der er valgt ind i byrådet for Socialdemokratiet, var også Mogens Hallager fra De Konservative og Evan Lynnerup fra Venstre – begge bosat i Jyllinge – også mødt op.

“Det vidner om en stærk lokalpolitisk opbakning til projektet,” sagde Claus Larsen.

En liste med navne på interesserede både børn, unge og voksne blev udarbejdet i løbet af mødet, og projektet går nu ind den næste fase.

“I starten af oktober mødes den store arbejdsgruppe for at arbejde videre. Nogle vil være meget konkrete på banens udformning, andre vil diskutere finansiering og den videre proces,” siger Vagn Petersen, der oprindeligt tog initiativ til projektet. Mødet kommer til at finde sted i Jyllingehallerne og medlemmerne af arbejdsgruppen vil få besked direkte – og via skaterbaneprojektets FB-gruppe, som du kan finde her.

Det sker

Pas på jer selv og hinanden!

Smittetallene stiger, nye restriktioner er blevet indført og vi er blevet mindet om, at vi stadig skal spritte af, holde afstand, passe

Vil du drive sportscaféen?

Aftalen mellem Jyllingehallerne og Christina Nyby-Harder og Foodaway om at drive sportscaféen er efter gensidig overenskomst blevet opsagt – senest med udgangen