Svømmehallen opruster: Masser af idéer

Der er store planer for svømmehallen; der skal flere besøgende, flere tilbud og arrangementer og færre døde timer. Det siger halinspektør Claus Larsen, der også er glad for at Unni Jepsen er tilbage til hallerne som assisterende bademester.

”Vi vil gerne have mange flere besøgende i svømmehallen,” siger halinspektør Claus Larsen stående på kanten af det store bassin. Ved sin side har han Unni Jepsen, der er vendt tilbage til Jyllinge Hallerne og har titel af assisterende bademester. Hendes opgave er klar; at sørge for at der i fremtiden kommer til at ske meget mere i svømmehallen.

”Vi har en lang liste med idéer og planer, som vi er i gang med at realisere,” siger Unni Jepsen.

Claus Larsen nikker.

”Noget af det, vi virkelig gerne vil have i svømmehallen, er babysvøm eller særlige tider for mødregrupper. Vi er en by med masser – og flere og flere – børnefamilier,” siger Claus Larsen.

”Jeg er også ved at undersøge mulighederne for crossfit i vandet, for at lave noget tri – gerne i samarbejde med de andre lokale foreninger og andre aktive i området,” siger Unni Jepsen.

”Vi vil også gerne slå et slag for vores nuværende muligheder for morgensvømning, men også se på muligheden for at holde mere aftenåbent. Det vil vi se på i tæt samarbejde med svømmeklubben,” siger Claus Larsen og fortsætter:

”Og så kigger vi også på mulighederne for at lave flere særarrangementer. Det kan være fredagsåbent for de voksne i byen med dæmpet lys og god musik. Det kan være tøndeslagning til fastelavn eller særlige julearrangementer. Mulighederne er mange, vi ved at vi har opbakningen fra lokalområdet og vores rammer er perfekte.”

Det sker

Nye ansigter i bestyrelsen

Der er kommet nye ansigter i bestyrelsen for Jyllingehallerne. Du kan finde kontaktoplysninger på dem her. Samme sted kan du også finde